Stort og småt fra "en hjemmeløbende bedstemors" liv...onsdag den 18. juli 2012

UFO #1 er landet.UFO #1 er nu færdigt.
Et tæppe (110x110 cm) til at have over benene, når vi kører tur i vores lille MG-bil.
Tæppet har drillet en hel det, og det er vel også derfor det har fået lov til at ligge......
Stoffet var oprindeligt købt og beregnet til et helt andet mønster, men efter en tur på messe fandt jeg nogle skæreskabeloner jeg absolut måtte eje.
Derfor var der lige lovlig lidt stof, men efter at have regnet igen kunne det lige gå til kanter også.
MEEEN afbrudt af en telefon skar jeg så forkert, derfor det lille stribede hjørne.
Bagsiden er noget vindtæt stof, men det er aldeles umuligt at arbejde med. Genstridigt, "dødt" og enormt glat, derfor bestemte jeg at quilte på maskinen og ikke at prale med bagsiden.....
Nu er tæppet færdigt og klar til en køretur, måske her i week-enden, og jeg er faktisk rigtig glad for det..... trods alle udfordringerne.
UFO #2 må så findes frem....
Hvor mange UFO'er kan I finde frem?????

2 kommentarer:

 1. Ingen- for hvis det ikke vil som jeg vil, så trævler jeg op- eller hvis jeg bliver rigtig ærgeligt på det, så smider jeg det ud......Ikke noget at prale med ligefrem. Gik i gang med endnu et sjal a la Christel Seyfarth, men det så helt forfærdeligt ud. Kom heldigvis ikke så langt og da det er strikket med magiske nøgler er det næsten umuligt at trævle op så......:(. I stedet hygger jeg mig nu med en poncho. Lækkert garn, men farven er brun og det er stort set umuligt at se mønstret...Heldigvis er det et lille projekt og jeg er trods gevordighederne ganske godt tilfreds:)
  Flot tæppe og de små uforudsete detaljer gør det kun mere personligt:)
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Det er da bare blevet super flot! Og jeg ville aldrig have gættet, at det var en fejl, der var skyld i hjørnet - det ser bare godt ud :-)
  God videre kamp med UFO'erne - det kan føles lidt hårdt at komme igang med dem, synes jeg. Men glæden er godt nok stor, når de så ligger færdige!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for "et lille pip"...