Stort og småt fra "en hjemmeløbende bedstemors" liv...lørdag den 7. januar 2012

Update på årets første uge

I denne uge har et par større opgaver lagt beslag på min tid.

Dette er mit arbejdsbord i denne tid, ikke særlig kreativt, men monster rodet med kedeligt hvidt papir med kedelige sorte bogstaver.

Forklaring: jeg er ved at tilrettelægge temmelig stort dressurstævne for ponyer i Hedensted og Omegns Rideklub. Når så computerprogrammer og edb-portaler ikke vil samarbejde så kan man blive lidt "træt"....., men nu ser det ud til at opføre sig fornuftigt, og så er det faktisk rigtig sjovt.

For at kompensere lidt for det kedelige er Peters strikkede sweater blevet færdig. Både Peter og jeg er rigtig godt tilfredse med resultater. Størrelse og facon er lige som Peter gerne ville have, da han ikke kan fordrage "strik der flaner".
Det er jo temmelig spændende da man jo ikke kan komme til at prøve, når det hele samles på rundpind (ca 350 masker) til bærestykke.

Næste projekt er Build-a-Bear tøj til Olivia i fødselsdagsgave i februar, noget mere overskueligt, dog med den krølle, at jeg ikke har en bamse at prøve på, den følger hende nemlig i tykt og tyndt.., nå det må jo blive når hun sover så.

Har fundet en opskrift i Hendes Verden, så den starter jeg med.

Er der nogen i Blogland der kender andre opskrifter på tøj , strikket, hæklet eller syet, man kan finde på nettet????

4 kommentarer:

 1. Hej Inge :) Er det opskrifter på Build a bear tøj? Så er der nogle her: http://www.mikkeline46.dk/7579514
  Håber du kan finde nogle opskrifter :) Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Gitte, det er super fine opskrifter.

  SvarSlet
 3. Hvor er det sejt at du selv har strikket den... meget fin...

  SvarSlet
 4. Til CS: jeg er faktisk også lidt stolt, og jeg tror kun Peter tager den af når han sover, ellers har "han boet i den"....

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for "et lille pip"...