Stort og småt fra "en hjemmeløbende bedstemors" liv...torsdag den 27. december 2012

Så kører mit nye legetøj...


Jeg har fået denne lækre telefon i julegave, lige hvad jeg havde ønsket mig, men måtte vente til i  dag med "at få liv i den", da mit SIM kort "brokkede sig" vel meget til at få "ny lejlighed".
Efter et besøg hos en sød TELIA medarbejder var banen klar. Nu skal jeg bare lære at bruge den....

Jeg har det rigtig let og tilhører ikke racen af jule-gave-byttere, jeg fik alt det jeg havde ønsket mig telefon, Knit-Pro rundpinde, drejbar skæreplade og 2 bøger. Mindstemanden Peter var superpraktisk og gav mig et gavekort til boghandlen, så kunne jeg købe "hvad jeg ikke fik".

Nu gælder det bare om at finde ud af, hvad alle lækkerierne skal bruges til, men inden da har jeg en barselsgave, der skal være færdig, man kan jo aldrig vide hvornår.....

4 kommentarer:

 1. Hvor lækkert med en ny telefon. Tillykke med det.
  Jeg hører også til de få, der sjældent bytter gaver. Det er skønt,når man får, hvad man ønsker sig. (Jeg fik en overlocker).
  I dag har jeg fået endnu en julegave. Nemlig dine flotte hæklede julehjerter. Tusind tak for dem.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 2. Godt de små hjerter er kommet godt frem. Godt nytår til dig og dine også.....

  SvarSlet
 3. Kære Inge.

  Rigtig glædelig jul.
  Jeg bytter også sjældent julegaver. I år fik jeg flere bøger- altid dejligt. En pung der matcher min skoletaske og gå i byen taske:) Et gavekort til garn- herligt bortset fra at jeg stadig er plaget af skulder og nakkesmerter. Der var også et par sko, strikkekrusene fra Menu og et herligt hotelophold. Man skulle da være et skarn, hvis ikke de gaver kunne bruges:)
  Nu venter et par dage med gæster. Var i øvrigt inde og se Hobitten i dag med Fie. Ærgeligt at man skal vente et år på anden del.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 4. Tak i lige måde. Hvor er vi dog forkælede.......

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for "et lille pip"...