Stort og småt fra "en hjemmeløbende bedstemors" liv...torsdag den 7. juni 2012

Show and Tell ved Daugård StrandI år var der Show and Tell ved Daugård Strand.Show and tell er en sommertradition vi har i vores patchwork-forening Hedensted Quilterne. Vi mødes den første torsdag i juni og viser, hvad vi har nået fra vi sluttede i april og så får vi også hyggesnakket og drukket kaffe.
Toves tæppe med kalejdoskop-stjerner bliver beundret, og der blev livlig samtale om muligheder for at kante tæppet....


Margits flotte håndsyede tæppe med stjerner syet i Bali-stoffer er jeg helt vild med. Margit er ca halvvejs med projektet

Ruth havde en rigtig flot bordløber med, der var undervejs. Kunne ikke få et billede med hele løberen da alle stimlede sammen for at beundre.
Har i lyst til at kigge på flere af Ruths flotte ting så besøg hendes blog her.

Lotte havde syet flotte dækkeservietter, Lotte rejser meget rundt i verden, og har næsten hver gang spændende stoffer med hjem. som omsættes til smukke og unike håndarbejder. Det skal siges at Lotte også er fantastisk dygtig til at strikke....


Mit bidrag blev vist til at nyde de andres arbejder og spise kage, uhmmm med rabarber....

3 kommentarer:

 1. Hej Inge.
  Hvor er det nogle flotte tæpper:) Jeg er meget fascineret af hele patchwork konceptet- og også fuld af beundring for den kreds af kvinder der syr " puttetæpper" til Julemærkehjemmene. Hvor må man føle sig værdsat som barn, når man får sådan et flot tæppe til at putte i.
  Hyggeligt at møde dig her Inge:)

  SvarSlet
 2. Tænkte lige at mit navn kom med - men det er altså mig: Pernille Muff:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt at du kiggede indenfor Pernille, og hyggeligt at "finde dig igen". Har du lyst til st prøve er du velkommen i Hedensted til september. Hils omkring dig.

   Slet

Jeg bliver altid glad for "et lille pip"...